donderdag 20 april 2017

Hallo iedereen!


foto van Ouderraad De Vuurtoren - Drongen.

De zon is af en toe opnieuw van de partij dus haal jullie sportschoenen maar terug uit de kast. Smeer jullie benen in en pimp jullie fietsen op zodat jullie klaar zijn voor de sneukeltoer ;-)


BRUNCH JE FIT EN FIETS MET PIT!!!!


- Wanneer? za 13 mei

- shift 1: ontbijt om 9u, start sneukeltoer om 10.30u
- shift 2: brunch om 10.30u, start sneukeltoer om 12u -
De opbrengst van deze activiteit zal gaan naar de aanleg van de nieuwe groenzone van de school!

Prijzen voor ontbijt + sneukeltoer:

* Kinderen: 8 euro (vanaf 4 jaar tem 12 jaar)
* Volwassenen: 10 euro (+ 13 jaar)
* Volwassenen deluxe (inclusief glas cava): 12 euro

Weetjes

* Er zijn 2 shifts voorzien, telkens voor 200 personen. Zo kan iedereen in relax-modus ontbijten.
* We beginnen met een heerlijk, uitgebreid ontbijt op school en eindigen terug op school om wat gezellig uit te blazen bij de bar op school.

* De sneukeltoer is ongeveer 30km volledig via rustige fietsroutes langs de groene wegen rond Drongen. We voorzien onderweg 2 stops met een hapje en een drankje voor klein en groot waarmee jullie terug met een voldoende gevulde maag vol energie weer verder kunnen. En ja, jullie kunnen bij de stops even op het gemak bekomen van de reeds afgelegde kilometers terwijl de kinderen zich uitleven op een speelpleintje.

* Voor de allerkleinsten die de techniek van het fietsen nog niet onder de knie hebben wordt de tuin van de abdij terug opengesteld. Jullie kunnen een kunstroute volgen en de kunstwerkjes van jullie kinderen bewonderen.

* Lekke band, technisch probleem of benen die niet meer meewerken? Geen nood de EHVO (eerste hulp van ouderraad) staat klaar! We toeren rond met enkele busjes om het nodige te doen ;-)

* Het vakantie-doe-boekje is er al voor de 4e editie! Alle deelnemende kinderen krijgen een exemplaar van dit ondertussen collectors-item. Hierin wordt ook de sneukeltoer beschreven. Let wel! We houden van een beetje uitdaging dus de route zal via raadseltjes en hints moeten ontrafeld worden...
* Er is terug de mogelijkheid om bij de inschrijving al een drankkaart te bestellen. Deze kan dan bij de bar gebruikt worden na de sneukeltoer als jullie nog even aan het nagenieten en bijkletsen zijn. Let wel alle drank tijdens ontbijt (water, fruitsap, koffie, melk, chocomelk) en sneukeltoer (zoals voorzien op de stops) is inbegrepen!

* De vrijdag voor de sneukeltoer worden de de bonnetjes, drankkaarten en het vakantie-doe-boekje al meegegeven. Dit kan tussen 15.30u en 18u op school opgehaald worden.


Hoe inschrijven en vóór wanneer inschrijven?

* Vóór 08/05/2017
* Online via http://ouderraadvuurtorendrongen.blogspot.be/p/inschrijvingen.html of via bijgevoegd inschrijvingsstrookje
* Graag betalen vóór 10/05/2017
* Enkel via overschrijving op het rekeningnummer: BE97 7370 2337 7649
* Mededeling: naam van het oudste kind + klas
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Inschrijvingsstrook zaterdag 13 mei (indien online niet mogelijk is)
Naam ouder : ……………………………………………………………………..…………
Naam oudste kind : .............................................................................................. Klas : ……………
E-mail : ............................................................................................

O 9u = Groep 1
O 10.30u = Groep 2
Kind(eren) x 8 euro = euro
Volwassene x 10 euro = euro
Volwassene deluxe x 12 euro = euro
Drankkaart x 10 euro = euro
Drankkaart x 5 euro = euro

Totaal euro
PS vragen? => stel ze gerust via ons emailadres ouderraad.devuurtoren@gmail.com Wie graag nog natura sponsort, graag! Geef ons een seintje!