maandag 10 oktober 2016

Beste ouders, grootouders, vrienden van de kinderen van De Vuurtoren!


* De Italiaanse wijnen zijn geproefd (met dank aan DanTeVins), de traiteur is stilletjes aan bezig met zijn voorbereidingen (met dank aan Traiteur Ozzy), de Vespa en de Fiat zijn gereserveerd, Matteo Simoni is zijn agenda nog aan het nakijken, … je leest het, de werkgroep eetfestijn is er volledig klaar voor om deze avond te laten slagen!

We hebben er alvast veel zin in!

Hieronder een aantal weetjes:

☞ De 1 e shift is vol, er kan enkel nog ingeschreven worden voor de 2e shift.
Aangezien we de aantallen tijdig moeten doorgeven aan de traiteur en brouwer, graag ten aller laatste inschrijven op 14/10.

Gelieve hier de online link voor te gebruiken die je kan terugvinden op de website
http://ouderraadvuurtorendrongen.blogspot.be/p/inschrijvingen.html of via ingevulde strook te bezorgen aan de leerkracht.

☞ We hebben al heel wat betalingen mogen ontvangen, waarvoor dank. Voor de mensen die dit nog niet hebben gedaan, graag vóór maandag 17/10 op rekeningnummer van de ouderraad BE97 7370 2337 7649 met als mededeling naam oudste kind + klas.

☞ Ook dit jaar zal het 4e leerjaar instaan voor de verkoop van hun desserten. Heb je zin om ook een dessert te maken, evt met een Italiaanse toets? (hou er wel rekening mee dat ze enkel op kamertemperatuur bewaard kunnen worden).

Stuur een mailtje naar ouderraad.devuurtoren@gmail.com met daarin een vermelding van wat je gaat maken en voor hoeveel personen. Desserten kunnen op zaterdag meegebracht worden.

☞ Alvast een dankjewel aan de leerkrachten om samen met onze kindjes vanalles te knutselen voor deze avond én om ook een handje te helpen tijdens de voorbereidingen op vrijdag na school én de avond zelf!

☞ Ook alvast een dankjewel voor de vele helpende handen! Je zal hen herkennen aan de rode T- shirts (met dank aan kledingzaak Gerberhom). Heb je zelf ook zin om hier en daar een uurtje mee te helpen? Dat kan! Stuur een mailtje naar ouderraad.devuurtoren@gmail.com met je gegevens, we nemen dan contact op om verder af te spreken! We kunnen nog hulp gebruiken zowel bij de opbouw op vrijdag na school en ‘s avonds, op zaterdag voor, tijdens en na het eetfestijn!

☞ Voor ouders met kinderen jonger dan 4 jaar, vergeet jullie babybordje niet mee te brengen… ☞ Voor de kinderen zal er animatie zijn zoals een filmklas, een leeshoekje, casinospelen … (dankjewel Chiro Tiejamo). Opgelet ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen!

☞ Dit jaar eten we niet langer in de klassen, maar wel in de turn- en eetzaal ☞ Er zullen 2 bars zijn, 1 op de speelplaats en 1 in de turnzaal. In de bar op de speelplaats kan je zowel vóór (gaat open om 16u30) als na het eten terecht voor een drankje en een gezellige babbel!

Tip: kleed je naar de weersomstandigheden
Zoals je ziet, we hebben er veel zin in!
Tot 22 oktober! De ouderraad, werkgroep Eetfestijn – Italiaanse avond