zaterdag 31 januari 2015

" Ontbijt je fit of brunch met pit "

Met de school De Vuurtoren van Drongen willen we dit jaar een nieuwe activiteit lanceren die zal plaatsvinden op zondag 29 maart 2015:
" ontbijt je fit of brunch met pit "

Met deze activiteit willen we enerzijds de ouders op een gezellige manier dichter bij elkaar brengen en anderzijds het belang van beweging onder de aandacht te brengen.
Daarom steken we een leuk en sportief parcours in elkaar in de tuin van de abdij. We voorzien een lekker ontbijt zodat we energie hebben om er sportief in te vliegen of een brunch om de net verbruikte calorie├źn weer wat aan te vullen. De deelnemers mogen zelf kiezen waar ze mee willen beginnen!

Voor deze activiteit zijn we nog op zoek naar 2 type sponsors.

· Voor het ontbijt of de brunch zijn we op zoek naar sponsors in natura. Hierbij denken we aan brood, stokbrood, koffiekoeken, sandwiches, croissants, pistolets, cake, zoet beleg, vlees beleg, kaas, gerookte zalm, melk, boter, muesli, yoghurt, koffie, thee, chocomelk, chocolade, pannenkoeken, wafels, fruit, groentesalades, pastasalades, quiches,… Als dank voor jullie sponsoring stallen wij met veel plezier jullie reclamemateriaal uit en kunnen we ook jullie logo op de affiche vermelden die zal verspreid worden in Drongen.

· Voor het vakantie-doe-boekje: als bedanking krijgen alle deelnemers van de sportactiviteit een vakantie-doe-boekje (analoog aan vorig jaar) met allerhande spelletjes, receptjes, foto’s, sportieve tips,… Daarnaast zullen we ook het sportparcours in het boekje opnemen. In het boekje voorzien we opnieuw advertentieruimte die kan gekocht worden
· ¼ pagina voor 30 euro
· ½ pagina voor 60 euro
· Volledige pagina voor 100 euro

We richten ons naar ouders met een eigen zaak of vrij beroep die graag op deze manier een steentje bijdragen. Hopelijk hebben we jullie kunnen warm maken voor ons initiatief! Zin om advertentieruimte te kopen of om sponsoring in natura te voorzien? Aarzel dan zeker niet en laat het ons weten op ouderraad.devuurtoren@gmail.com en dit graag voor 10 februari 2015 zodat we alle voorbereidingen goed kunnen plannen en er samen met jullie een leuke activiteit van kunnen maken.

Alvast bedankt!

Groeten van de ouderraad van De Vuurtoren Drongen.